COMPROMÍS PER ALMUSSAFES TREBALLA PER PORTAR NOVES ESPECIALITATS AL CENTRE DE SALUT

  • La portaveu de Compromís, Lourdes Moreno, es reuneix amb la diputada de Compromís a les Corts, Maria Josep Ortega, per a transmetre la necessitat d’incorporar noves especialitats.
  • En el plenari de març el grup municipal presentà una moció que insta a l’ajuntament a iniciar una sèrie de tràmits per a facilitar l’arribada d’eixes noves especialitats.

El passat dimecres 28 de Febrer, la portaveu de Compromís per Almussafes, Lourdes Moreno, es va reunir amb Maria Josep Ortega diputada i membre del grup parlamentari de Compromís a les Corts. L’objectiu d’aquesta reunió era estudiar la possibilitat d’incorporar noves especialitats a la cartera del Centre de Salut d’Almussafes. Ortega, com a alcaldessa de Carlet i membre de la Sectorial de Sanitat de la Ribera durant la darrera legislatura, coneix molt bé les necessitats de la comarca i les característiques del departament de Salut de la Ribera. Per tot això s’ha ofert per a què el grup parlamentari faça de corretja de transmissió entre el grup municipal de Compromís Almussafes i la Conselleria de Sanitat.

Moreno considera que és important aprofitar la imminent reversió a la gestió pública del Departament de la Salut per tal de fer arribar a Almussafes eixes especialitats. Moreno ha declarat que “aquestes especialitats, per justícia li corresponen a Almussafes i malauradament es van deixar escapar l’any 2003”. Per a Moreno és important que a Almussafes arriben les especialitats que s’ajusten a les necessitats i la demanda de les veïnes i veïns del nostre poble, “no es tracta de portar qualsevol especialitat per cobrir l’expedient“.

   Moció en el plenari de març.

En el passat plenari del dia 1 de març, com a portaveu del grup municipal de Compromís, Moreno va presentar una moció per a instar a l’equip de govern a efectuar les accions necessàries per a facilitar l’arribada. Entre aquestes accions cal destacar el desplaçament d’alguns dels serveis municipals que actualment es troben al Centre de Salut a altres dependències municipals.

A més, l’acord més important de la moció reclama per al centre de Salut d’Almussafes la següent cartera d’especialitats:

  • Servei de Ginecologia i Obstetrícia.
  • Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (C.O.T)
  • Servei d’Urgències Pediàtriques 24 hores.
  • Servei de Radiologia
  • Salut Mental: Servei de Counselling per a la atenció pacients amb patologies de caràcter psicològic (Depressió, ansietat, ajuda psicològica a pacients oncològics i familiars, etc.)
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *