Documental i presentació del llibre sobre Pep Gimeno Botifarra

El pròxim dimecres dia 5 d’octubre, a les 19:00 en la sala de conferències del centre cultural,  des del col·lectiu de Compromís per Almussafes i en el marc de la setmana del 9 d’Octubre, hem organitzat la visualització del documental “Pep Gimeno Botifarra: El cant de les arrels” d’Albert Montón i la presentació del llibre “Pep Gimeno Botifarra: el cant de la terra” de Josep Vicent Frechina i Joan Olivares.

Pep Gimeno Botifarra ha protagonitzat un fenomen popular insòlit per les dimensions de la seua incidència social i per la transversalitat del seu abast: pocs artistes valencians contemporanis poden presumir d’haver suscitat un reconeixement tan ample. Botifarra ha sabut transmetre una herència cultural que s’estima en cos i ànima i projectar-la cap al futur.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *