Compromís demana la Rebaixa IBI Urbà del 0,42 al 0,40 als veïns població.

Compromís demana la Rebaixa IBI Urbà del 0,42 al 0,40 als veïns població.

Psoe l’únic que busca és fer-se autobombo i rebaixa fiscalment els més poderosos (Empreses amb més diners), i no als veïns de la població.

Com ve sent habitual des que el PSOE està governant en Almussafes, s’està utilitzant els mitjans públics de l’Ajuntament per fer autobombo de determinades notícies, sense tenir en compte les opinions de l’oposició. En aquest cas Compromís.

http://almussafes.es/va/content/almussafes-tindra-un-milio-deuros-mes-dingressos-lany-que-ve

En la notícia només se nombra a Compromís per dir que ha votat en contra de les ordenances fiscals, però no es diu perquè. Oblit? Intencionalitat manifesta? Cadascú que opine.

Però allò cert és que Compromís ha votat en contra perquè s’ha fet una rebaixa d’impostos a les empreses més grans del Polígon Industrial (més de 700.000€), les xicotetes empreses pagaran igual, i no s’ha rebaixat el IBI urbà, es a dir, la contribució que tots els veïns paguem per les nostres cases.

L´Ajuntament d’Almussafes ingressarà el proper any (inclús, després de les rebaixes) més d’1 milió d’euros, gràcies, per cert, a la bona gestió de Compromís en la legislatura anterior. Bé estarà que les rebaixes siguen per a tots.

Compromís el que ha demanat és que es fera una rebaixa del IBI urbà del 0,42 al 0,40, per a que les persones del poble no tingueren que pagar tanta contribució, ja que fou el PSOE el que va demanar la revisió cadastral. Perquè l’any que ve molts rebuts es veuran incrementats en un 10% respecte d’enguany.

En resum, han fet una política fiscal que beneficia les grans empreses, que pagaran menys, mentre que perjudica a les xicotetes i a la gent del poble que pagarem un 10% més en el IBI.
Amb nosaltres que no compten per aquestes polítiques.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *