Compromís per Almussafes treballa fermament per l’educació i la cultura

El treball de l’anterior equip de govern i l’actual grup municipal de Compromís és determinant per a l’obtenció d’una subvenció de 61.746 € per al Centre de Formació d’Adults d’Almussafes.

El darrer 2 de setembre la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, amb Vicent Marzà al capdavant, va fer públiques les subvencions destinades  a les entitats municipals per a la formació  de  persones  adultes.    La Conselleria ha destinat una subvenció de  61.746€, per al centre de Formació d’Adults d’Almussafes, la major per a tots els centres d’aquestes característiques.

Aquesta  subvenció  es  va  sol·licitar  durant  la  passada  legislatura  per  l’anterior  equip  de govern i durant les darreres setmanes, l’actual grup municipal ha estat en contacte amb la Conselleria per tal d’interessar-se pel seu estat. Per tot açò des de Compromís–Almussafes ens mostrem molt satisfets per l’obtenció d’aquesta subvenció, ja que per a nosaltres l’educació pública és cabdal per al benestar i el desenvolupament de les nostres veïnes i veïns.

Per altra banda, el grup municipal de Compromís s’ha reunit darrerament amb el Secretari Autonòmic de Cultura, Albert Girona, per tal d’abordar temes de cultura.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *