Compromís per Almussafes valora negativament l’acció del PSOE

El grup Municipal de Compromís a l’ajuntament d’Almussafes valora negativament l’acció del PSOE durant els cent dies transcorreguts des de la seva arribada a l’alcaldia.

Poca transparència, mala organització i caciquisme, són les característiques que destaquen els regidors de Compromís d’aquesta nova etapa del PSOE a l’alcaldia succeint a l’anterior alcalde, Albert Girona, de Compromís.

Estem assistint a comissions i plens amb punts de l’ordre del dia mal presentats o amb falta de les seves corresponents informes tècnics. En algun cas han arribat fins i tot a oblidar convocar-la. Hi ha també contradiccions entre l’alcaldia i els funcionaris a l’hora d’acceptar o denegar accés a la informació sol·licitada per l’oposició.

Especialment greu és, segons els regidors de Compromís, que se’ns nega la informació sobre el plec de condicions i el resum de despeses del concert de Carlos Baute de Juliol passat.

Segons el PSOE, aquest concert no anava a costar res a la població, i ara nega l’accés a la informació econòmica sobre ell.

També qualifiquen de greu el fet que no se segueixi l’ordre de la borsa d’ocupació en les contractacions municipals, la qual cosa fa sospitar que s’està actuant amb favoritisme cap a certes persones afins.

Finalment Compromís denuncia que l’atur ha augmentat en 28 persones quan era de preveure que anava a baixar, i que les grans contractacions fetes per aquest Ajuntament s’han fet afavorint a persones i empreses alienes a la localitat. El cas més flagrant és el de la contractació d’una assessora per a l’alcaldia, que suposa un augment de 12.000 euros anuals respecte als sous de Girona i la seva secretària.

Altres empreses de serveis i obres no locals també han estat contractades contradient el que es portava tant de temps dient quan el mateix PSOE era a l’oposició.

Veiem de nou les típiques línies de treball del PSOE, poca transparència, caciquisme, desorganització i malbaratament.

Compromís per Almussafes