Compromís per Almussafes proposa que es retransmeta els plenaris per els mitjans comunicació locals.

Aquest migdia els nostres regidors Alex Barea i Carlos Grancha, en la comissió de Govern Obert, personal, han realitzat una proposta on es puguin retransmetre els plens mitjançant gravació de vídeo.

L’anterior equip de govern amb Alcaldia de Compromís ja va posar en marxa la Web TV i la Ràdio Local, dos mitjans que estan en marxa a dia d’avui, abans de realitzar-se les eleccions es va posar en marxa i deixant en funcionament a falta de desenvolupar aquests mitjans.

Avui s’ha fet una proposta a l’actual Govern perquè per aquests mitjans es pugui realitzar una visualització via web tv i per só en la Ràdio Local, on es pot retransmetre sense un gran cost econòmic i des de Compromís per Almussafes és una aposta perquè tot ciutadà pugui saber i conèixer l’actualitat política a la nostra població.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *