“La Dipu et beca”, de nou a Almussafes

Tretze estudiants realitzaran les seues pràctiques en l’Ajuntament d’Almussafes este estiu a través del programa

El consistori d’Almussafes Bloc-Compromís va obrir el termini de presentació d’instàncies per a participar en el projecte “La Dipu et beca” 2014. Fins al pròxim dia 6 de juny, els jóvens estudiants interessats a desenrotllar les seues pràctiques en diferents àrees d’activitat de l’administració local podran presentar la corresponent sol·licitud en l’ajuntament.

Després de la baremació de les peticions registrades per part de la comissió avaluadora, l’ajuntament becarà a un total de tretze jóvens estudiants durant els mesos de juliol i agost, que desenrotllaran les seues pràctiques en diferents departaments de l’administració local, labor per la qual percebran 1.000 euros per alumne.

Per sext any consecutiu, el consistori d’Almussafes s’ha sumat al projecte “La Dipu et beca”, impulsat des de
la Diputació de València per a possibilitar que els jóvens estudiants majors de 18 anys, que estiguen cursant
estudis universitaris i de Formació Professional, realitzen pràctiques relacionades amb la seua especialitat en el
seu propi municipi.

L’ajuntament acaba d’iniciar el període de presentació de les sol·licituds per a acollir-se a les tretze places de
pràctiques convocades. La documentació, que inclou les bases i la corresponent instància, ja es troba disponible
en la pròpia Casa Consistorial, així com en la web municipal www.almussafes.es, en l’apartat de tauler
d’anuncis.

Des de l’ajuntament animen als jóvens estudiants d’Almussafes a sol·licitar estes beques, a través de les quals es formen en l’àmbit local i se’ls permet aplicar de manera pràctica els coneixements adquirits durant els estudis realitzats en el curs acadèmic 2013-2014.

Igual que en les cinc edicions anteriors, conclòs el termini de presentació de les peticions, fixat per al dia 6 de juny, una comissió avaluadora presidida per la Regidora d’Ocupació estudiarà els expedients presentats pels aspirants per a realitzar la corresponent baremació i selecció dels aspirants i la consegüent proposta d’adjudicació de les tretze beques assignades a Almussafes, igual que en la passada convocatòria.

El perfil dels candidats l’estableix el propi ajuntament, basant-se en les seues necessitats concretes i en els llocs disponibles. Enguany, els estudiants becats amb estudis universitaris realitzaran les seues pràctiques en les àrees d’Economia, Urbanisme, Secretaria, Cultura, Desenrotllament Local, Joventut i Esports i Benestar Social, així com en el departament d’Informació, Relacions Socials i Protocol. Així mateix, el consistori municipal es reserva tres places per als cicles formatius en les especialitats d’Electricitat i Electrònica, Instal·lació i Manteniment, Administració i Gestió i Activitats Físiques i Esportives i Servicis Socioculturals a la Comunitat, per a les àrees concretes d’Urbanisme, Secretaria i Joventut i Esports, respectivament.

La iniciativa incentiva econòmicament als becaris, els que iniciaran les seues pràctiques el pròxim dia 1 de juliol
i percebran de nou una bossa d’ajuda de 500 euros bruts mensuals per la seua dedicació professional. El període
de realització de les pràctiques de “La Dipu et beca” s’establix durant els mesos de juliol i agost, per la qual
cosa els estudiants becats percebran 1.000 euros per la totalitat de les pràctiques.

De nou l’Ajuntament d’Almussafes aportarà el 20% del cost del programa, que ascendirà a la quantitat de 2.600 euros, i la Diputació de València finançarà el 80% restant.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *