La biblioteca d’Almussafes triplica el seu nombre d’usuaris i amplia l’horari de la sala d’estudi

L’ajuntament amplia l’horari per a facilitar la preparació dels primers tests del curs.

Per tercer any consecutiu, la seu bibliogràfica d’Almussafes oferix un horari especial de la seua sala d’estudi coincidint amb l’inici del nou any.

Des de dimarts passat dia 7 i fins a divendres que ve dia 31, el col·lectiu d’estudiants es beneficia d’un increment considerable d’hores d’obertura de l’espai destinat a l’estudi i preparació de la primera convocatòria dels exàmens del curs educatiu 2013-2014. Amb l’augment de la franja horària, que s’aplica de  dilluns a dissabtes, es triplica el nombre de jóvens que fan ús del servici.

Des de la seua inauguració, al febrer del 2011, la sala d’estudi de la seu de la Biblioteca Pública d’Almussafes rep diàriament una gran afluència d’estudiants que cursen principalment educació secundària, batxillerat o alguna carrera universitària.

L’amplitud de la dependència destinada a l’estudi, amb una superfície de 103 metres quadrats, i la seua ubicació en la segona planta de l’edifici que assegura la tan desitjada tranquil·litat són dos factors claus per a l’èxit d’una sala que, en períodes d’exàmens, triplica la seua demanda.

Per a la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell, “és molt important que assegurem que els nostres estudiants puguen preparar les diferents convocatòries oficials d’exàmens en un espai adequat a les seues necessitats i per això no dubtem a adaptar variacions en l’horari d’obertura de la dependència”.

Precisament per això, per a esta primera convocatòria d’exàmens s’ha ampliat la franja horària des de dimarts passat dia 7 i fins a divendres que ve dia 31.

Els estudiants estan preparant les seues proves en la biblioteca pública de dilluns a dissabte, entre les 9 i les 14 hores i, ja en horari vespertí, de 16 a 22 hores. En concret, l’horari fix d’obertura de la dependència de titularitat municipal s’amplia en un total de 111 hores durant les 22 jornades de duració de la nova oferta.

Per la seua banda, els servicis habituals del centre bibliogràfic, com el préstec, la devolució, la consulta en sala o la connexió a Internet, entre altres, romandran oberts en la seua franja horària habitual.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *