Baixa la taxa de desocupació a Almussafes

La passada setmana, l’Associació de Desocupats Actius d’Almussafes, va celebrar una roda de premsa en la Sala de Conferències del Centre Cultural per a presentar al seu nou equip directiu, a més d’analitzar els bons resultats de l’última actualització de la xifra de desocupats de la localitat, publicada anteriorment, entre altres qüestions. La regidora d’Ocupació i l’Agent de Desenrotllament Local de la localitat assistiren a l’acte, en el que també es va destacar el compromís de la Conselleria d’ampliar el parc industrial Rei Joan Carles I.

El president de l’Associació, Jose Antonio Ros, felicità a l’equip de govern, representat per la regidora d’Ocupació, Mª Carmen Santos Juanes, i a l’Agent de Desenrotllament Local de l’Ajuntament, Elena Baldoví, pel treball desenrotllat des del Departament per a aconseguir que la taxa de desocupació d’Almussafes es fixe en l’actualitat en el 10,51% de la població activa.   De fet, les xifres publicades a l’agost xifraven en nombre de desocupats en 802 persones, enfront de l’última actualització que l’ha situat en 659. Respecte d’això, la regidora d’Ocupació ha destacat que les contractacions més nombroses s’han produït en el sector agrari, ja que gràcies a les ajudes a la contractació en este sector emmarcades en la línia estratègica nombre 4 del pla estratègic de foment de l’ocupació del 2013, la cooperativa ha inserit laboralment a 60 desocupats de la Borsa d’Ocupació Local que ja estan treballant en la campanya citrícola. Així mateix, més d’una vintena d’empreses del parc industrial s’han acollit a les ajudes a la contractació, entre elles la pròpia Factoria Ford, que ha inserit laboralment a 75 veïns, i les ajudes a les persones emprenedores també han donat com resultat la creació d’un total d’onze empreses de servici locals.

El president d’ADIGA també ha felicitat a l’equip de govern, perquè les gestions dutes a terme per l’alcalde i la regidora d’Ocupació han donat els seus fruits amb el compromís adoptat per la Generalitat Valenciana de procedir a l’ampliació del parc industrial en el moment en què existisquen suficients peticions per part d’empreses.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *