Els participants es van desplaçar amb les seues bicicletes fins al parc Rural, on es van celebrar les diferents activitats mediambientals

 

La jornada familiar de contacte amb la naturalesa i amb el transport sa, convocada des de la Regidoria de Medi Ambient del consistori d’Almussafes, va ser tot un èxit d’assistència. De fet, al voltant d’un centenar de veïns i veïnes, principalment pares amb els seus fills de poca edat, van participar en la commemoració del Dia del Medi Ambient, celebrada durant el matí de dissabte passat dia 23. El propi alcalde, Albert Girona, va obrir la comitiva del grup, que es va desplaçar amb bicicleta fins al parc Rural, zona verda emplaçada en el terme municipal on es va dur a terme una plantació de diferents espècies arbòries mediterrànies, a més de regalar-se més de 200 exemplars entre els participants en l’activitat.

 

Des de l’organització es valora molt positivament el resultat de la celebració duta a terme, ja que es va plantejar una jornada familiar de contacte amb la naturalesa i el transport sa que va tindre una gran acollida entre els veïns de la localitat.

 

Cap a les 11 del matí, el grup de ciclistes que va apostar per la mobilitat sostenible va partir des del parc de l’Ajuntament i, després de realitzar una breu parada en el parc de Les Palmeres, recentment repoblat amb palmàcies resistents al punxegut roig, es va desplaçar fins al parc Rural on, després de disfrutar de l’esmorzar, van iniciar les activitats de plantació de mig centenar d’arbres.

 

Els voluntaris ambientals, junt amb les autoritats presents i els pares i mares dels xiquets participants, van coordinar el desenrotllament de tots els actes del Dia del Medi Ambient.

 

L’agenda d’activitats plantejada es va clausurar amb l’entrega d’una varietat arbòria, principalment pins i carrasques, a tots els participants que es van sumar a esta iniciativa de sensibilització amb la naturalesa i de desenrotllament de la mobilitat sostenible.