A les 12 del migdia del dimarts dia 12, la planta de Johnson Controls Interiors (JC1), emplaçada en el parc industrial Rei Joan Carles I d’Almussafes, ha rebut el prestigiós guardó Q1 que concedix la Factoria Ford, com a premi a la qualitat en la producció i la fiabilitat en el servici que presta esta empresa proveïdora clau per a la multinacional automobilística. El director de Fabricació de Ford València, Antonio Ades, ha entregat el distintiu a Edgard Prado, vicepresident Europeu de Johnson Controls Interiors en un acte públic que ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Almussafes i dels comités directius d’ambdós companyies.

 

A més de l’entrega de la placa de qualitat, s’ha procedit a l’hissat de la bandera que identifica a Johnson amb el distintiu Q1 i, amb posterioritat, s’ha realitzat una visita guiada a la factoria en què els líders dels diferents departaments han explicat amb detall els diferents processos en la producció i les tecnologies utilitzades per a obtindre la màxima qualitat.

 

Encara que Johnson Controls Interiors compta amb tres plantes en el polígon d’Almussafes, a més de l’especialitzada en seients, que sumen una producció de components per a 900 vehicles al dia i donen ocupació a una plantilla integrada per més de 500 treballadors, la que ha obtingut el màxim distintiu  de qualitat i servici i que representa l’excel·lència i les bases de cooperació amb Ford ha sigut la JC1, ubicada en l’avinguda de la Foia, número 28 i especialitzada en el disseny i fabricació dels panells d’instruments i panells de portes i consoles.

 

Edgard Prado ha destacat la innovació i la qualitat i les excel·lents relacions de cooperació amb Ford com les claus de l’èxit i del reconeixement amb honor concedit per la multinacional Ford a Johnson Controls, una companyia global i diversificada, present en més de 150 països en els sectors d’Automoció, Bateries i Eficiència Energètica.

 

Durant la seua intervenció, el màxim responsable de Qualitat de Johnson, Paco Segador, ha agraït públicament l’esforç i dedicació diària de tota la plantilla de treballadors durant els últims tres anys per a convertir a l’empresa en una companyia de referència en el sector i per superar les creixents expectatives del seu principal client. “Som l’anella més directe de la cadena de producció de Ford”, ha destacat.

 

Per la seua banda, Antonio Ades ha situat la qualitat i l’excel·lència com a imperatius necessaris per a continuar creixent. El director de Ford també ha reiterat la gran acollida que està tenint el Ford Kuga i l’increment de la seua producció en 8.000 unitats més fins a finals d’any en la factoria d’Almussafes, un fet que beneficia directament a les empreses proveïdores i, molt especialment a Johnson Controls. Així mateix, Adius ha destacat que la producció de la Transit Connect aconseguirà de 250.000 a 300.000 unitats a finals d’enguany.

 

L’alcalde d’Almussafes, Albert Girona, ha mostrat la seua satisfacció pel guardó concedit a Johnson Controls, la primera empresa que va apostar pel parc industrial Rei Joan Carles I, dirigida i conformada per treballadors valencians. “Amb este premi s’identifica l’excel·lència que Ford atorga a un dels seus principals col·laboradors, a més de substantivar de cara a l’exterior els estàndards de qualitat.